Historik

"I mitt huvud fanns länge en vision om att en dag öppna en egen, toppmodern, snygg och mångfacetterad gruppklinik, med mycket hög kvalitet och stor omtanke om både patienter och personal. I början av 2000-talet såg jag planritningarna för Norra Älvstranden och Eriksberg och tänkte att det här är helt rätt läge, både nu och på lång sikt.

Jag ville skapa någonting unikt och roligt för mig, min personal och självklart även för våra patienter. Jag gjorde mycket research för att hitta en riktigt bra utformning av kliniken, med snygg och rationell arbetsmiljö i fokus. Tillsammans med arkitekt och inredningsarkitekt blev drömmen till verklighet.

Den 14 april 2005 klev den första patienten in hos oss på ElvansTandläkare. Då hade vi en personalstyrka på fyra personer. I dag är vi tjugotre! Under de här snart tio åren har vi skrivit in över 6 000 nya patienter. Patienter som stannar kvar och blir trogna besökare.

Nu arbetar vi alla tillsammans för att kunna erbjuda både nya och trogna patienter den bästa kvalitetstandvård vi känner till."

 

 Johan Damberg, grundare


 

Omtanke - Kompetens - Delaktighet - Kvalitet - Utveckling