Kliniken

Norra Älvstranden växer. Det gör Elvanstandläkare också. Vår klinik har i dag 3 tandläkare samt 2 specialister inom såväl käkkirurgi, oral protetik.

Tack vare dessa deltidsspecialister håller vi den mesta tandvården inom kliniken och du som patient kan stanna på din hemmaklinik i stället för att remitteras vidare. Även för oss som arbetar här är specialisternas närvaro ett stort plus – vi är varandras bollplank och kunskapslyft.

Inom klinikens breda spektrum av behandlingar finner du bland annat allmän och estetisk tandvård, käkkirurgi samt komplett implantatbehandling. Här finns även tandhygienister som bland annat hjälper dig med förebyggande tandvård.

 

                                                     Mottagningen är ansluten till Försäkringskassan.

 

Våra tre tandläkarteam inom allmäntandvård arbetar i tvåskiftsschema enligt den så kallade solo grupp-modellen. En av många goda effekter av detta är våra generösa öppettider: 07-20 måndag till torsdag samt 07-17 på fredagar.

Vår kliniks vackra läge (med älvsutsikt!), modernt fräscha inredning och höga tillgänglighet bidrar till den lugna atmosfär som råder hos oss. Vi är måna om att ge dig som patient ett personligt bemötande och tryggt omhändertagande.

Vi tycker att det är viktigt att du som patient får vara delaktig i din behandling. Därför ger vi alltid behandlingsförslag, vid sidan av vårt kostnadsförslag. Du kan känna dig trygg i att du får den tandvård och den behandling som är bäst för just dig. Lika måna som vi är om dig som patient, är vi om att bibehålla vår höga kvalitet. Vi satsar ständigt på vidareutbildning och håller oss à jour med nyheter inom teknik, material och metoder.